Cautare

57864 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare jud alba" (4.09 secunde)
De la Cotroceni, premierul s-a intors insa cu o alta propunere, cea a fostului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu.
TVRM dispare - apare TVH 2.0, cu Lazaroiu in frunte Postul va avea si o emisiune "Alba ca Zapada" Aparitia acestui post va fi sincrona cu disparitia TVRM(Romania de Maine) - postul de cultura si educatie de pe langa Universitatea Spiru Haret a rectorului Bondrea.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
N-am inteles nici schimbarea lui Jordi Alba cu Balde. Pare o echipa periculoasa rau de tot, rau, adica vezi ocazii si vezi ca ajung la poarta repede, o sa mai vorbim de ei", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
Atat noul domn al Moldovei, Ieremia Movila, cat si noul principe al Transilvaniei, Andrei Bathory, inclinau catre politica Regatului Poloniei, ceea ce insemna o indepartare de Sfanta Alianta. In vara lui 1599, Mihai Viteazu cere incuviintarea imparatului habsburgic, pentru a putea organiza o incursiune in Transilvania.
Dupa moartea lui Corvin, nobilimea maghiara a limitat asa de mult drepturile taranilor, in special ale celor romani din Ardeal, incat la 1514 a rabufnit o revolta care s-a transformat in razboiul taranesc condus de Gheorghe Doja. ... Puterile vremii aveau nevoie de state-tampon pentru a evita confruntarea directa.
America este in stare de soc, dupa un nou masacru intr-o scoala din Texas. ... Inainte sa plece de acasa, si-a ucis bunica. Apoi a intrat intr-o scoala primara, in care invata copii cu varste intre 6 si 10 ani, si a deschis focul, la intamplare.
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia! Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019. ... Calendarul Bucharest Running Club pentru anul acesta este:
Strategia europeana pentru Regiunea Dunarii, magistrala transeuropeana Canalul Rin - Main - Dunare, relansarea economica a judetelor din bazinul Dunarii si constructia la Cernavoda a unitatilor U3 si U4 au fost cateva dintre subiectele dezbatute in cadrul conferintei.
Sa elogiezi "academiciana" cu patru clase la baza era "sarcina de lucru" pentru cei din lumea stiintei.
INVENTIKA 2006 este organizata sub patronajul Ministerului Educatiei si Cercetarii si al Salonului International de Inventii de la Geneva, avand sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci si al Camerei Inventatorilor.
Chiar si in aceste conditii vitrege am reusit sa promovez cateva propuneri legislative si interesele cetatenilor din jud.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Turismul rural romanesc, un potential de exceptie", pe care o puteti citi in continuare. ... Pentru satele romanesti exista enorme posibilitati de transformare a lor in sate turistice.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
S-a nascut in 1937, in localitatea Bogata Olteana (jud. ... Pana la varsta de 26 de ani, a locuit intr-o zona izolata, la marginea unei paduri. El spunea ca aici, la varsta de 14 ani si jumatate, a avut o prima intalnire cu fiinte nepamantene.
Senatorul NECULAI BEREANU a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... 1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reabilitarea DN 17 C si DN 17 D conditie obligatorie pentru relansarea turismului pe Valea Somesului Mare ", pe care o puteti citi in continuare.
Bucuresti a sustinut o serie de module care au vizat pregatirea procedurii de implemantare a proiectelor pe masura dezvoltarii infrastructurii, pregatire realizata cu cei 27 de primari ai localitatilor care beneficiaza de aceste lucrari. ... De astfel de lucrari se vor bucura consiliile locale din localitatile Scortoasa, jud.
google-analytics.com